Joepie, lezen! bij u thuis

Joepie, lezen! beschikt over een prachtige boekenselectie voor kinderen van 0 tot en met ongeveer 6 jaar. Boeken die ook uitermate geschikt zijn om interactief met uw (klein)kind te lezen. Voor een Joepie, lezen! avond, nodigt u een aantal vriendinnen, oma’s of andere bekenden uit die ook kinderen hebben of werken met kinderen in deze leeftijd.

Joepie, lezen! zorgt voor een gezellige boekentafel waar u en uw gasten aan het einde van de avond gezellig kunnen snuffelen tussen de boeken. De eerste helft van de avond bestaat uit het presenteren van een aantal van deze boeken. Aan de hand hiervan worden ook tips gegeven voor interactief voorlezen, wordt het belang van voorlezen onderstreept en krijgt u meer inzicht in welke boeken passen bij welke leeftijd.

Bij de boekentafel mogen u en uw gasten natuurlijk ook boeken bestellen. Er geldt geen aankoopverplichting. U, als gastvrouw, mag aan het einde van de avond voor 10% van de omzet boeken uitzoeken. Er kan gepind worden.

U kunt in plaats van deze “presentatie- avond” ook kiezen voor een workshop “interactief voorlezen”. Hierbij gaat u met uw gasten zelf actief aan de slag met verschillende boeken van de boekentafel.

Beide avonden zijn, binnen een straal van 30 km. Van Apeldoorn (7323 DE) kosteloos.